Happy Monday! Nu är det dags. Vårens traditionsenliga detox. Jag brukar ju egentligen köra i januari men har kommit på att det är för jobbigt. Det är alltid urmycket jobb, mässor, events som gör att det blir så utmanande att fixa detoxen. Så därför tänkte jag köra nu istället. Jag har tio "golden days" här nu där jag verkligen kan köra. Det är inte så komplicerat - tänk växtbaserat, glutenfritt och mjölkfritt. Så alkoholfritt såklart. Men viktigast av allt - SOCKERFRITT. Det känns rätt, jag känner mig redo efter en panghelg matmässigt och sugen på att få en fräsch start på våren. Tror inte det blir så svårt heller förutom sockret. Äter nästan aldrig kött eller mejeriprodukter ändå. Här nedan är en lunch jag gjorde häromdagen. Renee Voltaires glutenfria bröd, avocado med chiliflakes och en sparrissoppa med kokosmjölk. Supergott och mättande. Det här är en detox - ingen diet, så vi har det klart för oss. :) Men däremot att kanske bryta vanor (tänk choklad här, haha). Vilka är sugna på att hänga på? Den här boken adlink tycker jag är inspirerande om man vill få lite pepp. Planen är att köra till nästa vecka någon gång, så länge det känns bra helt enkelt. Önskar dig en härlig dag och en FAB start på veckan. KRAM