Så var förra veckans hälsoutmaning till ända. En vecka med rawfoodmat/ekologisk mat, inget socker och hemmaträning. Jag lägger ju ihop alla utmaningarna så att i juli kommer jag vara i toppform är det tänkt. :-) Vi fick hem ett helt cleanse-koncept som Tasteline och Mathem tagit fram. Sju dagars måltider och menyer. Det var så kul! Det var lite pilligt i början att få ihop allt, tid, förberedelser men sen gick det galant. Har provat så mycket nya roliga rätter och recept. Bild på "veggieburgare med raw tabbouleh och salsa", ur receptboken. Min variant. Inte så pjåkigt! Veggieburgaren kommer från Renee Voltaire, tabboulehn är blomkål/broccoli kört i mixer. HÄR hittar du fler recept. Här kommer receptet på salsan: 1/2 paprika 1/2 tomat 2 st soltorkade tomater 1 aprikos 1/2 vitlöksklyfta, valfritt 0,5-1 cm ingefära flingsalt Kör allt i en mixer. Beräknat för 1 person och SÅ god. Det där med ekologiskt tog jag vidare även till skönhetsvård och inredning. Ekologisk roller att måla väggarna med tex, färg som är miljövänlig i mitt senaste projekt (snart får ni se mer av det) bland annat. Kul och inspirerande. Veckan gick hyfsat lätt. Jag hade avsatt 2 "avstegsmåltider", fredag kväll då vi var borta på Kingfesten och söndag eftermiddag då vi var på dop. I övrigt mådde jag prima. Faktiskt sjukt pigg. Ikväll kör vi nästa utmaning! KRAM One week with rawfood cleansing and I'm feeling great! Totally recommend going raw. xxA