Godmorgon vänner! Sitter i köket med en liten tjej och en liten pälsboll och myser. Här är några bilder från torsdagens tillställning jag hade ihop med Rosendahl. Jag stylade och intervjuade cocktailexperten Emil Åreng, som var den som blandade drinkarna. Det här var något väldigt gott som jag inte minns namnet på. Jag dricker inte så mycket drinkar i mitt liv generellt - föredrar ett glas vin, men den här var god! Gästerna fick smörrebröd vid sina bord (man får ju inte stå i barer längre), vi hade danskt tema då Rosendahl är danskt. Jaha Emil, vad ska man ha hemma för att lyckas med sin hemmabar? Frågorna var många. Även om man inte dricker alkohol kan det vara kul att göra en god virgin mojito till exempel. Då behövs en muddlare lärde jag mig. Grand cru-serien styled by me. Cosy corner styled by me. Hemmabarkit styled by me. Ni har ju läst många gånger här att jag tycker det är fint att samla saker på en bricka.Tex i badrummet (tvålar/parfymer/krämer), i köket (olivolja, kryddor tex) men även hemmabaren blir fin på bricka. Här använde jag en skärbräda. Kvällens lilla outfit, klänning och skor. Nu ska jag strax göra mig i ordning till Nyhetsmorgon. Står och väljer mellan dessa två blusar, en vit med krage eller en med vacker broderie anglaise. Har en timme på mig att besluta. :) KRAM