Äntligen måndag! Så mycket att göra, så lite tid... Så här kommer lite smarta tips inför - haha nu kan jag inte hålla mig - "sommarens alla fester". Det är ett sånt klyschigt tidningsuttryck (vinterns alla fester, julens alla fester, sommarens alla fester... :-) ). Men, måndagens "tips från coachen" handlar om mat: Så här kommer några frågor och svar med kocken Andreas Hedlund. Han är gastronomisk ansvarig på nya Stadshuskällaren i Stockholms Stadshus och hade även äran att ansvara för Nobelmenyn 2012. Inför en stor sommarfestlighet som midsommar. Har du något bra tips att tänka på för att underlätta matlagningen? Förenkla och förbered så mycket som möjligt. Laga nästan helt klart och värm på sen. Vilken är din favoriträtt på midsommar? Jag gillar varm lagad mat på kvällen och sill, ägg och potatis med en klick smör till lunch. Vilka råvaror föredrar du till sommaren och varför? Sparris, jordgubbar och färskpotatis. Njut av detta i stora lass när det finns tillgängligt! Var ser vi dig på sommaren? När jag inte är på inspirationsresor eller fiskar så är jag i restaurang Stadshuskällarens kök och lagar sommarens mat på de bästa svenska råvarorna. Så vad ska DU göra under midsommarhelgen? Nu ska jag iväg på plåtning, ha en härlig måndag, mot nya mål!