Ett drömrecept. Hälsosamt och glutenfritt. Grattis Deegi A, jag skickar parfymen från Reminiscence till dig! Här är hennes recept: Lussebullar à la fitness 150g, 4st äggvitor 20g, 1st äggula 100g, kesella/kvarg 1% 100g, 1dl Milda mini mat 7% 50g, 1 dl kokosmjöl 40g, 1 dl mandelmjöl 40g, 1 skopa naturellprotein 6 msk fiberhusk (psylliumfrön) 2-3 tsk stevia socker (går bra med annan sockerers.) 2 tsk bakpulver 30g, 2 påsar saffran 1 nypa salt Blanda alla torra ingredienser i en skål. Vispa äggvita och stevia tills äggvitan är riktigt hård. Vispa äggula, kesella och milda minimat till en jämn kräm, rör i krämen i skålen med de torra ingredienserna och rör sen i äggvitan tills allt blir en jämn smet. Låt degen stå i ca 20 minuter. Sätt ugnen på 160C°. Rulla 10 stycken 50 grams smala korvar, forma till dem i ändarna, så som alla lussekatter bör snurras. Pensla med lite vispad äggula. Placera bullarna i ugnen i ca 20 minuter. Energi 100 g: 155 kcal Protein 15,6 g Kolhydrater 3,7 g Fett 8,7 g