Älskar dessa samarbeten där jag måste laga mat. Ni som följt mig länge vet att jag inte är så bra på det och att jag gärna lämpar över det hela på Cedric som är grym i köket. Men nu fick jag själv välja två recept som jag skulle laga från Recept.se och då är det ju superkul att laga själv. Recept.se har nämligen samlat tusentals favoriter från Aller Medias tidningar tillsammans med helt nyutvecklade recept. Alla recepten är näringsberäknade och visar balansen mellan protein, fett och kolhydrater. Är man allergisk eller överkänslig finns enkel och tydlig information. Genom alla recept som tagits fram i provköken till alla tidningar finns det en riktig receptskatt som nu alla kan ta del av på ett enkelt och inspirerande sätt. Jag valde en god fiskgryta med aioli. Fiskgryta passar stora som små och går att variera med nästan vilka grönsaker som helst, man kan ta det man har i kylskåpet. Grytan blir också ännu godare dagen efter, perfekt i lunchlådan. Så här blev min gryta: Det var verkligen HUR enkelt som helst att laga, här kommer receptet, beräknat på fyra personer. 400 gram laxfiléer eller laxkuber 3 scharlottenlökar 1 msk smör 400 gram potatis 2 dl fiskbuljong 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 1 tomat 1 morot 1 fänkål 100 gram sockerärter 200 gram skalade räkor Till aiolin behöver du: 2 äggulor 1 msk citronsaft 2 vitlöksklyftor Salt Hur du gör hittar du HÄR. Det blev så gott och barnen älskade den. Vi vuxna hade på lite svartpeppar också, tips. Sedan valde jag att göra en liten hälsosammare efterrätt som också funkar som mellis eller frukost, mangokvarg med lime, mynta och kokos. Till fyra personer behövs: 1 paket kvarg 1 paket frusen mango som tinats 1/2 lime, saften 10 myntablad Riven kokos till topping Eventuellt kan man också göra det lite sötare genom att addera honung eller vaniljsocker till exempel. Du hittar hela receptet HÄR. Sedan är det bara att mixa alla ingredienser med en stavmixer, strö kokosen över och - voila! Nom nom nom. Sugen på mer inspiration så hittar du såklart på Recept.se! KRAM