// <![CDATA[ document.write(' I samarbete med GastroMax. Snart helg och dags för en lyxig helgfika kanske? Här hemma bakar vi ju jämt, framförallt Diana som tagit efter sin mors intresse för att baka/laga just efterrätter... Här kommer ett finfint recept på den godaste sockerkakan. Den ska tas ut när stickan fortfarande är lite lite kladdig så att den inte blir för torr. Sen kan du testa din karaktär om du bara klarar av att ta en bit. :) 200 g smör 2,5 dl strösocker 3 st ägg 4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk äkta vaniljsocker Smör och ströbröd till formen. Smörj och bröa en sockerkaksform. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Grädda i 150-175 grader i 50-55 minuter. Känn efter om kakan är nästan färdig redan efter 40 minuter. Låt den stå några minuter innan den stjälps upp. Ta bort formen när kakan kallnat. Svensktillverkade och högkvalitativa måttsatser och kärl från stylish GastroMax och som rekommenderas av svenska kocklandslaget. Du hittar dem på Citygross, Ica Maxi, Cervera och Hemköp. Happy cooking! I samarbete med GastroMax.