Grönkålschips, plötsligt händer det! Jag är ju som ni vet urusel på att laga mat om jag inte fått tydliga instruktioner och allting finns hemma. Att "röra ihop något" är inte min grej. Cedric lagar ju all mat och han gör det otroligt bra så nu vill inte barnen att jag lagar längre. Haha de har blivit kräsna. Men baka, efterrätter och fixa enkla grejer är jag bra på! Igår testade jag grönkålschips och det blev så gott. Tog ca sex stycken stora grönkålsblad och sköljde och torkade av med en handduk. Sedan rev jag dem i småbitar, masserade dem med lite olivolja (viktigt tydligen det där med massagen) och så på med lite salt. Det behövdes mindre salt än jag trodde. 80 grader i ugnen i 45 minuter och sen var det klart. Så gott och dessutom enkelt. Idag väntar plåtning, en sväng förbi utförsäljningen för att se hur det går och om det ska fyllas på, Barrys och fix inför ett event jag håller i imorgon. Kul! KRAM