Häromdagen hade vi en härlig familjebrunch med vänner för att fira Mors Dag. På menyn - hamburgare med något för alla. Vi hade ekologiskt kött i både barn och vuxenportion för stora som små. Smidigt förpackade i frysen och bara att ta ut ur frysen och slänga direkt på grillen. Barnhamburgarna är lite mindre (80 gram) och tunnare medan vuxenhamburgarna är lite tjockare och större (113 gram) men alla kan förstås äta alla varianter. Just att de är lite tjockare är härligt för då blir de extra saftiga. Just ekologiskt känns superviktigt, ni vet ju att jag är lite kinkig med kött annars. Vi hade grönsaker och halloumi. Vi hade alla attribut som familjen gillar. Viktigt! :) På "måste-listan" är ost, avocado, salladsblad, tomat, gurka och coleslaw. Sedan är det individuellt om man vill ha hamburgerdressing, ketchup och senap till. Jag tar gärna dressing men inte så mycket ketchup och senap då de tar över smaken från det andra för mycket. Mycket grönsaker till är också trevligt. Nu blev det sparris och champinjoner, men annars är paprika och zucchini också jättegott att ha till. Sedan är brödet också viktigt. Jag gillar inte rostat bröd till medan alla andra i familjen vill ha just det. Ivar vill ha mycket ost och sallad men ingen gurka. Diana vill inte ha senap och Cedric vill ha extra av allt. Gärna dubbla lager med kött och halloumi. Ingen vill ha lök. Alltså! HUR gott? Cedrics variant närmast och min i bakgrunden - alltid coleslaw till! Så lite härlig efterrätt på det. En verkligt ljuvlig eftermiddag för stora och små. MIN DRÖMBURGARE: Ekologiskt kött som ska vara ganska välgrillat. Jag gillar inte när det är för rosa. Sallad, tomat och gurka och gääärna avocado. Hamburgerdressing. Briochebröd. Coleslaw och halloumi som tillbehör. Tycker det är mysigt när alla samlas runt grillen och det är lite kreativt att stå och fixa sin egen burgare, man verkligen ser hur barnen går all in för att få till den godaste varianten. KRAM