Hemmagjord nutella! Så enkelt, så gott och så mycket hälsosammare. Satt på en lunch häromdagen och pratade om livets liv i Italien och mina njutfrukostar med manchinis och nutella. Fick då tipset att göra egen. Gjorde slag i saken! 1 paket Renee Voltaires magiska veganchoklad med kokossocker 1 påse färdigrostade mandlar Mixa nötterna fint i en matberedare, smält chokladen, mixa allt, in i en burk, låt stelna, klart, njut. Det blev precis lite mer än den här burken men "någon" åt upp det sista i skålen (det var inte jag...). Så god! Till nästa gång tror jag att jag kanske tar lite mer choklad, nu är det väldigt mycket nöt i det hela. Kanske inte heller mixar dem så hårt, så blir det lite crunchigare. När man gör det själv så slipper man den där otäcka palmoljan också. Nu - fakturera, svara på tusen mail, fixa med ett utkast på bloggen och - viktigt - njuta av livet! Jo, en annan, faktiskt jättefestlig sak. Mitt tidigare inlägg om hur vi gjort i sovrummet ni minns? La upp slutbilden på instagram och fick kommentaren att inredningen såg väldigt steril ut, som på ett sjukhus. Hahaha, började på riktigt skratta. Undrar just vilket sjukhus hen besöker. ;) KRAM